Pages Navigation Menu

Trivsel - Trening - Terapi

Badet stengt for all aktivitet

Badet stengt for all aktivitet

 

På grunn av den økende smitten i Viken fylke,  innfører regjeringen tiltaksnivå A (særlig høyt tiltaksnivå) i hele Viken, etter anbefaling fra Helsedirektoratet og FHI. Dette innebærer at Hundsund Bad nå er stengt for alle gjester. Tiltakene gjelder fra tirsdag 16. mars og varer til og med søndag 25. april.

 

OPPDATERING 24. MARS:

Etter gårsdagens pressekonferanse har vi fått noen forespørsler om det er mulig å komme for rehabilitering/opptrening hos oss. Dessverre er ikke dette mulig, da de strengere reglene fortsatt gjelder for de kommunene som ble vedtatt 16. mars. Bærum Kommune følger fortsatt kapittel 5A i smittevernforskriften.

 

Hallen er altså HELT stengt for ALL aktivitet frem til smitteverntiltakene endres igjen. Nettsiden vil oppdateres dersom det kommer annen informasjon.

 

Vi beklager dette så mye, men det er dessverre slik reglene er for øyeblikket. Vi benytter muligheten til å ønske alle våre gjester en trygg og fin påske, så håper vi at vi kan åpne igjen snart.

 

OPPDATERING 14. APRIL:

Dessverre er de strenge smitteverntiltakene videreført frem til 25. april, og det vil dessverre ikke skje noen endringer i disse tiltakene før det. Dette gjelder også for opptrening/rehabilitering. Vi håper å kunne gradvis åpne igjen i slutten av april, men dette er det regjeringen/FHI/Bærum Kommune som bestemmer.

 

Vi holder dere oppdatert!


Du kan lese mer om koronatiltakene her