Pages Navigation Menu

Trivsel - Trening - Terapi

Intensivkurs og vannaktivitetsuke

Intensivkurs og vannaktivitetsuke

Bli med på morsomme aktiviteter i høstferien (uke 40) – intensivkurs og vannaktivitetsuke er supert for barn som vil bli litt bedre til å svømme!

Vannaktivitetsdager i høstferien

Her får barn mellom 6 og 12 år en morsomme og lærerike dager fra mandag – onsdag hos oss på Hundsund bad.

Barna er hos oss fra 0900 – 1600. Dagene fyller vi med aktiviteter i vann, idrettshall og utendørs. Hovedfokus vil være allsidighet både i bassenget og ute! I tillegg til aktiviteter lærer barna enkel livredning, samt morsom lek som inkl. maling, baking og mye mer.

Påmelding til vannaktivitetsdager finner du her

Intensivkurs for barn som vil bli bedre til å svømme

Vi har to typer intensivkurs i uke 40 (mandag – fredag) – vanntilvenning og fly, gli og spark. Barna må være fylt 4 år for å delta!

Vanntilvenning (Hval)

Vanntilvenning er for barn, 4 år og eldre, som ikke er fortrolige med vann og/eller ennå ikke behersker dykking (holde pusten 5-10 sek. under vann). Kurset fokuserer på økt trygghet og fortrolighet med vann. Målet er at elevene skal kunne dykke ned på bunn for å hente dykkeringer (60-100 cm dypt.

Flyt, gli  og spark (skilpadde/ pingvin)

Dette er kurs for barn 4 år og eldre som er vant til å være i vann og kan dykke. Målet med kurset er å lære å flyte og gli, benspark (crawl og rygg) samt sikkerhetsvømming (hundesvømming).

Oversikt over intensivkursene finner du her

Ta kontakt med kurs@barumsvommerne.no ved spørsmål