Pages Navigation Menu

Trivsel - Trening - Terapi

Om bassenget

Hundsund bad bilde 4

Nøkkelinformasjon:

Her finner du den viktigste informasjonen om Hundsund Bad og fasilitetene ved bassenget. Vi vil gjerne at du skal trives på Hundsund bad, og vil være behjelpelige med råd og veiledning. Si fra dersom du har spesielle ønsker. Vi vil strekke oss langt i å møte dine behov.

Banefordeling

Oversikt over fordeling av baner 2021/2022 (oppdatert oktober 2021)

OBS! Hele terapibassenget er reservert for skolesvømming, mandager, torsdager og fredager fra kl. 08.30 – 14.00. Dette gjelder KUN fra og med 10. januar til og med 18. februar. 

Frem til vinterferien går vannterapi for seniorer på tirsdager og torsdager fra 14.00 – 15.00. Fra og med 21. februar: Mandager og torsdager 14.00 – 15.00 (slik som det står i oversikten).

Det store bassenget

Lengde: 25 meter
Baner: 6 baner
Temperatur: ca 28 grader
Dybde: 110 cm-180 cm

Bassenget har manuell heis for personer med nedsatt funksjonsevne.

Undervisningsbassenget

Lengde: 12,5 meter
Temperatur:  ca 32 grader
Dybde: 70 cm-120 cm

Badstu

Det er dame- og herrebadstu i tilknytning til dusjene inne i hallen.

Garderobeskap

Vi har låsbare skap i garderobene. Det er ikke nødvendig å medbringe egen lås da skapene låses ved bruk av selvlaget engangskode.

Butikk

Vi har butikk i tilknytning til billetsalget. Butikkens åpningstid er den samme som for billetsalget, men stenger 45 minutter før bassenget. Her kan du blant annet kjøpe badetøy og annet svømmeutstyr, snacks, frukt, yogurt og varm og kald drikke.

Parkering

Det er gratis parkering i bygningens kjelleretasje. Det er heis fra kjeleretasjen opp til badet. Det er en parkeringsplass for handicappede utenfor inngangen.

Bakgrunn

Hundsund bad ble bygget i 2008 med Bærum kommune som oppdragsgiver. Driften av badet ble lagt ut på anbud, og tildelt Bassengdrift AS.  Alle aksjene i Bassengdrift AS eies av Bærumsvømmerne.  Vi er nå inne i vår tredje periode, og har avtale om drift til 2020.

Velkommen til Hundsund bad!