Pages Navigation Menu

Trivsel - Trening - Terapi

Viktig info! Hallen åpen igjen med antallsbegrensning

 

På grunn av lettelsene i smitteverntiltakene som kom 13. januar har vi gleden av å åpne badet igjen for publikum!

 

Selv om badet åpner igjen med normale åpningstider, er det er svært viktig for oss å drifte badet på en forsvarlig måte når det gjelder smittevern. Vi har dermed satt en maksgrense på 40 personer i det store bassenget og 25 personer i det lille bassenget. Badstuene er åpne frem til kl 16 på hverdager, og stengt i helgene. Dette er for å bidra til å sørge for at våre badegjester overholder en meters avstand inne i svømmeanlegget.

 

Vi fortsetter også med “timeslots” i helgene, slik at våre gjester skal kunne holde god avstand i garderober og svømmeanlegget. Vi ønsker også å kunne desinfisere overflatene i garderobene mellom de ulike gruppene. 

 

For at flest mulig skal få tilgang og vi skal kunne holde styr på antall personer kjører vi “først til mølla” prinsippet når det gjelder inngang.

 

Følgende tidspunkter gjelder for innslipp i helgen:

  • 10:00-11:30 (publikum må være ute av garderobene til kl 11:30, dette gir badevaktene 15 min til fogging før neste gruppe slippes inn.)
  • 11:45-13:15 (samme som første gruppe – ferdigskiftet og på vei ut kl 13:15)
  • 13:30-15:00
  • 15:15-16:45

Vi beklager ulempene dette måtte medføre, men vi ønsker å bidra til å begrense spredningen av smitte og respekterer naturligvis ønskene fra regjeringen og kommunen.

Om du har noen spørsmål, vennligst kontakt hundsundbadpost@gmail.com